Verkstadslokaler.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Produktionslokal att hyra i Burlöv

176 m2 kontor, produktion, lager i Burlöv att hyra

Ljust och fräscht Kontor & Lager

Ljust och fräscht Kontor & Lager

Trevligt kontor med tillhörande lagerdel i bra område i nära anslutning till motorvägar och ringleder. Tågstation på gångavstånd.

Beskrivning

Fräscha kontorslokaler med tillhörande lager. Lagret har stor port samt separat ingångsdörr och hög takhöjd. Kontoret bjuder 3 kontorsrum inkl. pentry Strategiskt beläget område i direkt anslutning till både yttre och inre ringleden. Populärt område med många trevliga hyresgäster. Långtradare har access till området. Gångavstånd till tågstation och busshållplats. Brevlådor i direkt anslutning till tomten. Närhet till Burlövcentrum med många restauranger och shoppingmöjligheter.

Kommunikationer

Gångavstånd till tågstation och busshållplats. Brevlådor i direkt anslutning till tomten.

Hitta hit med Skånetrafiken

Service

Närhet till Burlövcentrum med många restauranger och shoppingmöjligheter.

Parkering

Parkering utanför lokalen

Tillträdesdatum

Omgående

Övrigt

[xxxxx] är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett ...