Verkstadslokaler.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Produktionslokal att hyra i Alingsås

4500 m2 produktion, kontor, lager i Alingsås att hyra

Alingsås

Information

Fastigheten är belägen på Sävelund, ett väletablerat företagsområde i nordöstra Alingsås där det redan finns ett stort antal företag med allt från restauranger och detaljhandel till industriverksamheter. På granntomten bygger systerbolaget Egen Lokal över 40st lokaler och på området finns bland andra Byggmax, Ahlsells, Granngården och Bilprovningen.

Området

Sävelund i Alingsås är ett område som utgör en viktig del av stadens blomstrande näringsliv. Här finner man en mångfald av företag inom olika branscher, inklusive tillverkning, teknik och service. Många små och medelstora företag trivs i Sävelund och bidrar till områdets ekonomiska dynamik. Flera av dessa företag har en stark inriktning på innovation och hållbarhet, vilket speglar stadens övergripande mål att främja företagande med miljöhänsyn. Sävelund är en viktig knutpunkt för Alingsås näringsliv och en plats där företagsanda och tillväxt står i centrum.

Kommunen

Alingsås, beläget i Västra Götalands län, är en kommun som utmärker sig genom sitt blomstrande näringsliv och starka engagemang för företagande. Här finner man en bredd av branscher, inklusive avancerad teknik, livsmedelsproduktion och kreativa sektorer. Alingsås har skapat en miljö som främjar innovation och entreprenörskap, vilket har gjort staden attraktiv för startups och småföretag. Kommunen samarbetar aktivt med näringslivet och erbjuder utmärkta utbildningsmöjligheter för att stödja fö...