Verkstadslokaler.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Produktionslokal att hyra i Lidköping

Modellfoto

Industrilokal att hyra i Lidköping

Välkommen till en industriell pärla belägen i det strategiska läget Vinninga, strax utanför Lidköping. Med en yta på cirka 1700 kvm erbjuder denna fastighet en mångsidig plattform för affärsverksamheter inom lagerhantering, produktion och kontorsutrymmen.

Varför välja denna fastighet?

  1. Strategiskt Läge: Vinninga är perfekt beläget mellan två viktiga knutpunkter, Lidköping och Skara. Den utmärkta vägförbindelsen möjliggör smidig åtkomst för logistik och transport, vilket optimerar din verksamhets effektivitet och distributionsnät.

  2. Mångsidig Användning: Med en yta på 1700 kvm kan denna fastighet enkelt anpassas för en mängd olika ändamål. Oavsett om det är lagerutrymmen, produktionsanläggningar eller kontorslokaler, har vi flexibiliteten att uppfylla dina behov.

  3. Delbar Fastighet: Med möjligheten att dela fastigheten i flera lokaler, passar den perfekt för en hyresgäst som söker en anpassningsbar lösning för sin verksamhet. Detta gör det möjligt att anpassa utrymmet efter specifika krav och behov.


Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck potentialen i denna enastående plats för din verksamhet.